Zoekkapper.nl in de media

Persbericht

5 juli 2009

Een kapper zoeken doet u via Zoekkapper.nl

Onlangs kreeg hij te horen dat zijn haar toch wel erg lang werd. Nog nooit in zijn studentenstad naar de kapper te zijn geweest, zocht hij het internet af naar een kapper bij hem in de buurt. Er zijn een aantal websites met zoekmogelijkheden naar een kapper in de buurt, maar deze geven vaak geen specialismen van kappers en andere details waar je wat aan hebt.

Vanaf 5 juli 2009 is Zoekkapper.nl in de lucht. Op deze unieke website kunnen kapperzoekenden relevante details van kappers in de buurt vinden. Door het handige zoeksysteem treffen kapperzoekenden - die bijvoorbeeld gaan trouwen - kappers in de buurt aan, die daar in gespecialiseerd zijn. Kappers melden zich gratis aan bij Zoekkapper.nl.

VAN IDEE TOT PRODUCT

"Het idee voor Zoekkapper.nl is inderdaad ontstaan uit de zoektocht naar een kapper bij mij in de buurt. Zelf wilde ik een niet al te dure kapper in mijn omgeving vinden, maar uiteindelijk kwam ik uit bij een wat prijzige kapper. Buiten dat deze kapper prima mijn haar geknipt heeft, was het idee voor Zoekkapper.nl geboren. Kappers kunnen gratis adverteren en bezoekers van de website kunnen de voor hun geschikte kapper kiezen, makkelijk toch?." Aldus de oprichter.

PROFIELEN

Kapsalons en thuiskappers melden zich aan via Zoekkapper.nl. Ze geven aan waar ze zich bevinden en waar ze gespecialiseerd in zijn. Ook kan er een basisprijs opgegeven worden en kan er aangegeven worden op welke dagen er gewerkt wordt. Aanmelden is geheel gratis en eenvoudig via de website te doen.

GROEIMODEL

De initiatiefnemer van Zoekkapper.nl ziet de organisatie als een groeimodel. De eerste tientallen kappers hebben zich al aangemeld. Naar verwachting zullen zich steeds meer kapsalons en thuiskappers aanmelden, waardoor steeds meer kapperzoekenden een kapper in de buurt weten te vinden via de website. Van Soldt: "Rome is ook niet in één dag gebouwd. Ik verwacht dat kapsalons en thuiskappers door het hele land snel genoeg door hebben dat ze via Zoekkapper.nl hun klantenbestand uitbreiden en hun focus op hun specialisme komt te liggen."


Voor nadere informatie over Zoekkapper.nl of over dit persbericht kunt u contact opnemen met schrift.
Download dit persbericht in pdf formaat