Succesverhalen

Een kapper via Zoekkapper.nl!

"Eindelijk gevonden via Zoekkapper.nl! Ik zocht al tijden naar die ene kapsalon die gespecialiseerd is in bruidskapsels, op Zoekkapper.nl vond ik een kapsalon in de buurt die echt hele leuke modellen knipt. Nadat ik een proefkapsel heb laten doen ben ik helemaal klaar om te gaan trouwen!"

"Een kapper bij ons aan huis. Da's wel zo prettig. Toen ze voor de deur stond, herkende mijn vrouw haar meteen. Ze kende d'r eigenlijk al van de tennisvereniging. Sinds een jaar komt ze nu elke zes weken ons en de kinderen knippen. Onze kapster: niet duur en toch heel goed! Gratis gevonden via Zoekkapper.nl!"

"Verhuisd en nu?! Via een collega kwam ik Zoekkapper.nl op het spoor. Ik kon in mijn nieuwe woonplaats alleen de bekende kapperszaken vinden, maar die hadden allemaal geen biologische haarspoeling. Via Zoekkapper heb ik er eindelijk een gevonden, maar een paar straten verderop!"

Meer klanten via Zoekkapper.nl

"Nadat ik mijn kapsalon op Zoekkapper.nl gezet had, kreeg ik na een dag al mijn eerste nieuwe klant op bezoek! Zoekkapper geeft mij aandacht via het internet en de mogelijkheid mijn zaak te promoten."